Max : Frans 4 : A-finaliteit : leerwerkboek : modules 1 t/m 6. (Brugge : Die Keure, 2022)
Bevat:Module 1: Votez pour moi ! - Module 2: Au secours ! - Module 3: Bon courage ! - Module 4: Bon voyage ! - Module 5: Bon travail ! - Module 6: à vendre !
Max-Frans maakt deel uit van onze dubbele overkoepelende methode Max voor de B-stroom en de A-finaliteit en is de opvolger van Plein Feu. Max- Frans maakt leerlingen zelfredzaam in het Frans en brengt hen de liefde voor de taal en de cultuur door dankzij fris en geïnspireerd materiaal in functie van consistente communicatie.