Werkset Intermezzo : korte activiteiten voor begeleiding, trainingen en workshops. (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2007)
Korte activiteiten voor begeleiding, trainingen en workshops. Deze set kaarten dient ter ondersteuning van werkvormen in het boek. Je gebruikt de kaarten bij een twintigtal opdrachten in het boek, aangegeven met een *. Er staan teksten en figuren op. Je kunt de desbetreffende kaarten kopiëren. Een voorbedrukt, gekopieerd vel papier met een afbeelding maakt de activiteiten voor de deelnemer aantrekkelijk en uitnodigend.
Hoort bij boek Intermezzo
Keywords: Groepspsychologie; Groepswerk; Presentaties