Saamo Magazine West-Vlaanderen : Samen uitsluiting aanpakken - Saamo West-Vlaanderen vzw (Brugge : Saamo West-Vlaanderen vzw)
Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise bouwt SAAMO West-Vlaanderen aan een samenleving waarin er plaats is voor iedereen. Opbouwwerkers brengen mensen in een kwetsbare positie samen en werken met hen aan concrete oplossingen. Ze doen dat met innovatief projectwerk en geëngageerd buurtopbouwwerk.
Keywords: Armoede; Sociaal werk