EN-EN : Je volle potentieel benutten als multi-professional - Nuyttens, Kimberly, ....- (Kachtem, : Pumbo, 2023)
De context waarin we werken en leven verandert voortdurend. We leven in een tijdperk dat ons de vrijheid geeft om creatief om te gaan met onze professionele carrière en hoe we die combineren met ons privéleven. De mogelijkheden zijn enorm. Tenminste, voor wie het heft in eigen handen neemt. In dit boek maak je kennis met de wereld van de multi-passionate professionals, ook wel multipotentialen, creatieve generalisten of multi-hyphenates genoemd. Ze passen niet in één hokje, hebben meerdere passies en willen deze maximaal integreren in hun leven. Dit boek belicht het concept doorheen de tijd en gaat in op de mindset, de support en de durf die nodig zijn om je volle potentieel te benutten. Én-én denken vormt de belangrijkste sleutel om jouw mix van passies en talenten in de wereld te zetten, op een manier die voor jou wérkt.
Keywords: Creatief generalisme; Welzijn op het werk; Zelfontplooiing