Met de wind mee : Een unieke fietstocht door Europa - Deboot, Wouter, ....-; Van Steendam, Tim, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2023)
Een maand lang de wind volgen. Het idee klinkt even eenvoudig als bevrijdend. Na fietstochten door Amerika en Oceanië begint Wouter Deboot aan een nieuw avontuur. In dertig dagen tijd doorkruist hij maar liefst negen landen. Hij fietst naar waar de wind hem brengt. Geen grootschalige operatie aan de andere kant van de plas, geen ingewikkelde reisroutes of moeilijke voorbereidingen. Nee, deze keer dwarrelt hij als een blad door Europa, honderd kilometer per dag in de richting die de wind hem aanwijst. Het toppunt van vrijheid.
Keywords: Europa; Fietstochten; Reizen