Email for college and business - Vermeulen, Julien, ....- (Gent : Academia Press, 2021)
De digitale communicatie heeft de stijlregisters van de Engelse correspondentietaal grondig gewijzigd. Een dynamische stijl, informele woordkeuze en beknopte zinspatronen bepalen het profiel van het Engelstalige e-mailverkeer. Email for college and Business brengt een selectie van authentiek materiaal uit het zakelijke taalcircuit. Aan de hand van voorbeeldteksten, idiomenlijsten en gevarieerde oefeningen worden de meest courante uitdrukkingen aangebracht. De rubrieken False Friends and Common Errors en Dos and don'ts bevatten bovendien suggesties voor een professionele en correcte taaletiquette.
Keywords: E-mails.; Zakelijke e-mails.