Alles over Sinterklaas door de Spiekpietjes - Vanderheyden, Thaïs, ....- ([Brasschaat] : De limonadefabriek, 2022)
Vandaag snuffelen de Spiekpietjes rond op de zolder van Sinterklaas' kasteel. Daar bewaart hij allerlei leuke spulletjes. Zijn babyfoto's, zijn kinderkleertjes en zelfs zijn geheimen! Wil je weten hoe de Sint als kleine jongen was? En waar hij het liefst op reis gaat? Samen met de Spiekpietjes ontdek je alles over Sinterklaas. Maar sssst... niets verklappen! De schattigste weetjes en grootste geheimen van Sinterklaas! Vanaf 4 jaar.
3-5
Keywords: Prentenboeken; Sinterklaas