De brieven : 2019-2022 - De Ceulaer, Joël, 1964- (Tielt : Lannoo, 2023)
Ze hadden hun eigen plek in De Morgen, pontificaal op pagina 2 van de papieren krant, elke zaterdag opnieuw: de boze, bezorgde of blije ‘brieven van Joël De Ceulaer aan de m/v/x van de week’. Het begin van het weekend voor talloze lezers. Week in, week uit: een vertrouwd gezicht, een bekend proces. Joël kauwde en herkauwde de actualiteit om vervolgens op een zolderkamer, ergens in Gent, over te gaan tot #tiktiktik. Altijd scherp, nooit bang. Voor al wie de brieven van Joël De Ceulaer mist is er nu deze unieke verzamelbundel. Exclusief verkrijgbaar via De Morgen. Dit boek is niet alleen een onmisbaar collector’s item en een licht satirische terugblik op het recente Vlaamse verleden. Het vult – toch tot zijn eventuele terugkeer – ook een plek op die leeg is komen te staan.
Keywords: Brieven