Graaf je rijk met Emma en Otis : zoek het muntje. - Slegers, Liesbet, 1975-; Een project van Provinciaal centrum voor cultureel erfgoed; Monumentenwacht Limburg; Provincie Limburg (2023)
Emma en Otis begonnen in 2022 aan hun zoektocht. Het exclusieve prentenboek "Emma en Otis vinden een muntje" van de bekende kinderauteur en -illustratrice Liesbet Slegers werd ontwikkeld. Het vervolg hierop is een 2-voudig gezelschapsspel met poster, ontwikkeld in het kader van de Archeologiedagen 2023 door de afdeling Erfgoed van de provincie Limburg. Kleuters maken op een leerrijke, uitdagende manier kennis met archeologie.
Hoort bij prentenboek kleuters "Emma en Otis vinden een muntje" te vinden in de bibliotheek SLEG.22
Keywords: Archeologie; Cultureel erfgoed