Trendkaarten. - Stormpunt, ....- (Utrecht : Stormpunt)
Behoefte aan vernieuwende ideeën? Laat je dan inspireren door de trends van de toekomst! In deze set vind je 40 trend associatiekaarten met uiteenlopende maatschappelijke trends, die je kunt gebruiken om nieuwe ideeën te bedenken. Trends als robotisering, digital nomads of experience stores inspireren je om met een andere blik naar een vraagstuk te kijken.
Laat je inspireren door trends van de toekomst! In deze kaartenset vind je talloze maatschappelijke trends die je helpen om op nieuwe ideeën te komen. Zo gebruik je de kaarten: Kies een trendkaart uit die je aanspreekt of pak blind een kaart van de stapel. Let er wel op dat het een trend is waar jij en/of de groep waar je mee werkt bekend mee is. Verken daar na wat deze trend is. Welke voorbeelden ken je of kennen deelnemers uit je groep? Waar staat deze trend voor? Vervolgens gebruik je de trend om nieuwe ideeën te bedenken. Hoe kunnen we de kenmerken van deze trend gebruiken om ons probleem op te lossen? De trendkaarten kun je uiteraard ook goed gebruiken om de visie op de toekomst te verkennen. Of gebruik ze als kennismaker, door mensen een trend te laten kiezen die bij hen past!
Keywords: Associatiekaarten; Kennismaking; Maatschappelijke trends; Trendkaarten