Dierenkaarten. - Stormpunt, ....- (Utrecht : Stormpunt)
Als je een dier zou zijn… welk dier is dat dan? Of hoe zou een dier jouw vraagstuk oplossen? Onze dierenkaarten bieden je talloze mogelijkheden je te laten inspireren door het dierenrijk. Hoe kun je de eigenschappen van een leeuw of koe gebruiken om een probleem op te lossen? Iedere keer zijn we weer verrast over de inspiratie die een dierenkaart brengt!
Laat je inspireren door het dierenrijk! Deze dierenkaarten kun je gebruiken als creatieve kennismaker maar ook om nieuwe oplossingen te verzinnen voor een probleem. Zo gebruik je de kaarten: Kies een trendkaart uit die je aanspreekt of pak blind een kaart van de stapel. Let er wel op dat het een trend is waar jij en/of de groep waar je mee werkt bekend mee is. Bedenk vervolgens specifieke kenmerken van dit dier. Lastig? Zoek dan op internet inspiratie. Het zal je soms versteld doen staan welke unieke kenmerken een dier heeft. Gebruik de kaarten om mensen zich te laten voorstellen tijdens een kennismakingsronde. Of gebruik het dier om nieuwe oplossingen te bedenken voor een vraagstuk. Hoe zou een konijn dit probleem oplossen? En hoe kunnen we de eigenschappen van een flamingo gebruiken om dit vraagstuk te tackelen?
Keywords: Associatiekaarten; Dierenkaarten; Kennismaking