Ujamaa - Bockstaele, Ilse, ....-; Vanroye, Dave, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Een jongen verblijft in een opvangtehuis in Mozambique. Andere kinderen mijden hem. Niet omdat hij zijn benen verloren is, maar omdat hij zich niets meer kan herinneren. Alles verandert wanneer de straatjongen Alfredo naar het opvangtehuis komt.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad
Keywords: Andere cultuur