Wat Relka wilde zeggen - Berthier Jean-Charles, ....-; Thiry, Frédéric, ....-; Delrue, Thijs, 1979-; Scheveneels, Marlies, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2023)
In het asiel van Marjan hebben de honden het goed: geen kleine, betonnen hokken, wel grote plekken met groen gras om te rennen en te spelen. Maar dan ontsnapt Rodrigo en Relka bijt de nieuwe verzorger Tim. Justine begrijpt dat is iets aan de hand is. Maar wat?
AVI M5
Keywords: Dierenverhaal; Eigentijds; Lager onderwijs; Vriendschap