Remi zonder woorden - Vernelen, Aag, 1980-; Kenens, Sofie, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2023)
Hoe spreek je zonder woorden? Het zusje van Remi kan nog niet praten, maar toch kan ze dingen duidelijk maken. Remi besluit om te onderzoeken hoe hij zonder woorden maar met geluiden dingen kan duidelijk maken. Een grappig verhaaltje over spelen met taal, nieuwe dingen leren en onderzoeken.
Met luisterverhaal via QR code
Keywords: Kleuteronderwijs; Spelen met taal; Taal; Spreken met geluiden; Spreken zonder woorden