Een sportief spel ik weet het wél! - Geyskens, Emy, 1982-; Borsboom, Tjarda, ....- (Averbode : Uitgeverij Averbode, 2023)
Kayla en haar beste vriendin Eline spelen in dezelfde hockeyploeg. Het is een spannende wedstrijd voor de Fantasticks. Kayla krijgt er kriebels van in haar buik en doet haar uiterste best. Maar Eline wil maar één ding, en dat is winnen. Ook al moet ze daarvoor gemeen zijn. Een spannend verhaal over fair play, sportief supporteren en vriendschap die alles kan overwinnen, ook als je verliest.
Boek met tekenfilm via QR code
Deze leesknuffel over "Respect en Fair Play in de sport" kadert in het globaal project Stick to Fair Play van de Vlaamse Hockey Liga
Keywords: Fair play; Respect; Sportief; Beweging-Sport