Bezoek in de klas ; Als ik Bas was - Falzar, ....-; Pelckmans, Anke, 1994-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Als ik Bas was: Robbe moet naar de winkel. Want zijn broeken zijn te klein. Bas mag niet mee. Wat heeft hij geluk! Robbe dagdroomt. Als hij Bas was...
Bezoek in de klas: De inspecteur komt langs in de klas van juf Els. Hij wil kijken of alles in orde is. Maar de juf weet niet of Bas wel in de klas mag zijn. Ze besluit om hem te verstoppen.
AVI-M5
Keywords: Leesboeken; lager onderwijs