Pim heeft geen zin - Coudol, Élisabeth, ....-; Ruyer, François, ....-; Ollivier, Reina, ....- (Averbode, 2023)
Pim doet judo. Pim gaat naar de turnles. Pim gaat zwemmen. Pim speelt voetbal... Pim doet van alles. Maar vindt hij het ook echt leuk?
Leesreeks voor het 1e leerjaar - AVI M3-E4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.