Regeneration : de klimaatcrisis opgelost in één generatie - Hawken, Paul, 1946-; Goodall, Jane, 1934- (Rotterdam : Lemniscaat, 2022)
In Regeneration laat Paul Hawken ons zien wat er mogelijk is als we het leven centraal stellen bij alles wat we doen. Het is een radicaal nieuwe benadering van de klimaatcrisis: een die gerechtigheid, klimaat, biodiversiteit en menselijke waardigheid verweeft tot actie, beleid en transformatie. Zo kunnen we de klimaatcrisis in één generatie beëindigen.
Keywords: Klimaatbeleid; Klimaatveranderingen