Wat als je dyslexie hebt? : survivalgids - Noé, Marjolein, ....-; De Bondt, Annemie, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2022)
Dit doe-boek legt je op een speelse manier uit wat dyslexie is en hoe je het kunt herkennen, welke tips en hulpmiddelen je kunnen helpen als je moeite hebt met lezen, spelling en/of dingen snel oproepen uit je geheugen en hoe jij, dankzij dit boek, nog sterker in je eigen kracht kunt staan thuis en op school.
Van 9 tot 11 jaar
Keywords: Dyslexie; Leesstoornis