Wat als je hoogbegaafd bent? : survivalgids - Kieboom, Tessa, 1966-; Venderickx, Kathleen, ....-; Nys, Annelies, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2020)
Wanneer ben je hoogbegaafd en wat betekent dat? Lees hoe je hiermee thuis en op school om kunt gaan. Doeboek met veel (invul)opdrachten, informatie, tips en kleine stripachtige kleurenillustraties. Met hulp vanaf ca. 8 t/m 12 jaar.
Van 8 tot en met 12 jaar
Keywords: Hoogbehaafd