Wat als je faalangst hebt : survivalgids - Dewitte, Ilse, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2020)
Vind jij fouten maken erg? En spreek je niet graag voor een groep? Ontdek via o.a. (invul)opdrachten of je misschien faalangst hebt en en hoe je daarmee om kunt gaan. Met informatie, tips en kleine stripachtige tekeningen in kleur. Met hulp vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Van 9 tot en met 12 jaar
Keywords: Faalangst