Wat als je hoofsensitief bent : survivalgids - Michiels, An, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2020)
Trek je je dingen soms te veel aan? Of denk je te veel na? Ontdek via o.a. (invul)opdrachten of je hoogsensitief bent en hoe je daarmee om kunt gaan. Met informatie, tips en kleine stripachtige tekeningen in kleur. Met wat hulp vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
In samenwerking met Sensitiev vzw
Van 9 tot en met 12 jaar
Keywords: Hoogsensitief