Belastinggids 2023 : boordevol tips die de fiscale factuur verzachten - sla een slaatje uit je aangifte - Testaankoop, ....- (Brussel : Testaankoop, 2023)
Belastinggids 2023 staat boordevol tips die de fiscale factuur verzachten - Nieuwe fiscale regels voor bijverdiensten - Getrouwd, ontslagen, gepensioneerd in 2022? Zo verandert je aangifte - Welke uitgaven leveren een belastingvoordeel op? - Sla een slaatje uit je aangifte.
Speciaal nummer bij Budget en Recht nr 288 mei/juni 2023
Keywords: Belastinggids