Handboek voor leraren - Geerts, Walter, ....-; van Krakelingen, René, ....- (Bussum : Uitgeverij Coutinho, 2021)
Handboek voor leerkrachten in het voortgezet en beroepsonderwijs over de beroepsmatige omgang met leerlingen, ouders en collega's.
Keywords: Didactiek; Lerarenopleiding