Ono 99. - Mattel, ....- (Amstelveen : Mattel, 2021)
Het snelle ONO 99 kaartspel is gemakkelijk te leren. Je speelt het spel met 2 tot 6 spelers die moeten voorkomen dat ze de kaart op de stapel gooien, waardoor het lopende totaal naar 99 of meer gaat! Elke kaart telt en terwijl de spelers een kaart op de aflegstapel leggen, roepen ze het totaal hardop. Vergeet niet dat het doel is om het totaal onder de 99 te houden! Let goed op, want een van de kaarten is de ONO 99 kaart; als een speler een ONO 99 kaart krijgt of trekt, moet hij de kaart bewaren en mag hij deze niet spelen! Met het ONO 99 kaartspel leren kinderen optellen en aftrekken. De laatst overgebleven speler wint. Een geweldige keuze voor een spelletjesavond, of om mee te nemen als je op reis bent. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Keywords: Kaartspel; Optellen en aftrekken; Rekenspel