OK dan niet : over mijlpalen, maakbaarheid en de millennial mindfuck - Swartenbroux, Katrin, ....- (Amsterdam : Murrow, 2023)
Het is vandaag de dag niet alleen moeilijker om volwassen te worden; het is vooral minder aantrekkelijk. Welkom in de millennial mindfuck, waar de huidige twintigers en dertigers te maken krijgen met een realiteit die heel anders is dan ze altijd is voorgespiegeld. In OK dan niet zoekt Katrin Swartenbroux haar weg binnen het tot wasdom komen via prikkelende en humoristische essays. Over de vloek van het vooruitgangsverhaal, het wel of niet invriezen van eitjes en de teloorgang van je online relevantie. Maar bovenal over hoe je hoopvol blijft over een toekomst die je nooit voor ogen had.
Keywords: Generatie (Y).