Web3 Marketing : a Handbook for the next Internet Revolution - Cassatt, Amanda, ....- (Hoboken New Jersey : John Wiley & Sons, 2023)
Web3 Marketing: een handboek voor de volgende internetrevolutie is het essentiële boek voor iedereen die het volgende internettijdperk wil begrijpen en wil beginnen met bouwen. Naast de sensationele hype en krantenkoppen rond crypto en NFT's, vindt er een echte revolutie plaats: nieuwe technologieën voor het bezitten, verplaatsen en organiseren van waarde betekenen het langverwachte einde van een internet waar een paar grote bedrijven data en macht oppotten en een nieuwe grens openen voor producten, diensten en toepassingen waarvan het eigendom en de controle toebehoort aan makers, bouwers en gebruikers. Als voormalig CMO van ConsenSys en vervolgens oprichter en CEO van het toonaangevende web3-marketingbedrijf Serotonin, bevindt Amanda Cassatt zich in een unieke positie om dit verhaal te vertellen en levert ze een opmerkelijk duidelijke, niet-technische gids voor de geschiedenis, sleutelconcepten en het zich nog steeds ontwikkelende landschap van Web3. . Cassatt legt uit hoe Web3 beproefde benaderingen van marketing en merkopbouw transformeert, inclusief het bouwen van een Web3-community. Dit boek is een must-read voor professionals op elk niveau in hun Web3-carrière - die al werken of investeren in Web3, onderzoeken wat het voor hun bedrijf betekent of overwegen iets nieuws te beginnen - en voor iedereen die het volgende internet wil begrijpen revolutie.
Keywords: Internetrevolutie; Web marketing