Olimillimeter en Megamond : voorleesverhalen en rituelen die doen groeien - Raes, Barbara, ....-; Devos, Kristof, ....- (Tielt : Lannoo, 2023)
Lees de verhalen van Olimillimeter die graag wil groeien, of draai het boek om en ontmoet eerst Megamond, die reusachtig is geworden door groot verdriet. En ontdek wat die twee voor elkaar kunnen betekenen. Een sprankelend boek over groeien door afscheid te nemen en hoe we elkaar daarbij kunnen helpen.
Keerdruk
6-8
Keywords: Voorleesverhalen