De DCD survivalgids - Calmeyn, Paul, ....-; De Braeckeleer, Nico, ....- (Kalmthout : Pelckmans, 2021)
Na uitleg over DCD (een coördinatieontwikkelingsstoornis) worden adviezen en tips gegeven om hier goed mee om te leren gaan. Met grappige, stripachtige tekeningen in zwart-wit. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Keywords: Coördinatieontwikkelingsstoornis; DCD; Survivalgids