Waarom het nooit bananen regent - Billiet, Daniel, ....-; Verrept, Paul, ....- (Wielsbeke : De Eenhoorn, 2020)
Gedichten rond onderwerpen als broer en zus, ikke, school, vriendjes, dieren en de wereld. Met fantasievolle zwart-witillustraties met een enkele steunkleur. Vanaf ca. 7 jaar, zelf lezen van ca. 9 t/m 12 jaar.
Keywords: Poëzie