Gezondheidswetgeving : capita selecta - Van Avermaet, Lyndsey, 1973- (Wommelgem : Van In/De Boeck, 2022)
Bachelor Verpleegkunde Howest - Ethiek, visie en organisatie van zorg 1 - academiejaar 2022-2023