Grondslagen van de ergotherapie - Kos, Daphne, 1973-; Le Ganse, Mieke, ....-; van Hartingsveldt, Margo, ....- (Houten : Bohn Stafleu Van Loghum, 2022)
Grondslagen van ergotherapie bestaat uit vier delen. Het eerste gaat onder meer in op beroepsvorming, dagelijks handelen, diversiteit en de ergotherapeut. Het tweede deel beschrijft de kernelementen van ergotherapie en de handelingsgebieden. Deel drie bespreekt veel gebruikte modellen en frameworks. Het laatste deel zoomt in op de praktische toepassing van ergotherapie, methodisch handelen, assessmentinstrumenten, technologie en kwaliteit in zorg en welzijn. Bij dit boek hoort een online leeromgeving met extra's voor naslag en studie.