Almanak Vennootschapsbelasting - Geerts, Dirk, ....- (Brussel : Larcier Intersentia, 2023)
Almanak Vennootschapsbelasting 2023 richt zich naar drie doelgroepen: de gespecialiseerde fiscalist, die niet alles in zijn geheugen kan blijven prenten en die graag een compacte gids bij zich heeft voor een eerste consultatie. De accountant-boekhouder binnen de vennootschap, die een beroep doet op een specialist, maar die een leidraad nodig heeft zodat hij zijn voorbereidende werkzaamheden degelijk kan uitvoeren. De bedrijfsleider en de aandeelhouder, zodat hij met kennis van zaken in overleg kan treden met zijn accountant of externe deskundige. Een compacte publicatie betekent dat niet altijd de volledigheid wordt beoogd, maar steeds wordt gezocht naar de praktische bruikbaarheid. De editie 2023 is volledig bijgewerkt met de belangrijkste rechtspraak, parlementaire vragen en administatieve circulaires die werden uitgebracht in 2022.
Keywords: Vennootschapsbelasting