Belastingalmanak : betaal de fiscus geen euro te veel! - Allard, Stephanie, ....-; Clocheret, Angie, 1985-; De Bevere Audrey, ....-; Decruyenaere, Evelyn, ....- (Brussel : Larcier Intersentia, 2023)
Bestemd voor het invullen van de aangifte in de personenbelasting 2023 (inkomsten van het jaar 2022). Bereken zelf uw belasting aan de hand van de nieuwste gegevens en barema's.
Keywords: Belastingaangifte