Epische treinreizen : De mooiste treinroutes op aarde - Rajesh, Monisha, ....- (Utrecht : Kosmos Uitgevers, 2023)
Een reis door de Alpen met de Bernina Express of een rit van Colombo naar de theeplantages van Sri Lanka? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om de wereld te verkennen per trein. Epische treinreizen biedt inspiratie en praktische tips voor mensen die het reizen per trein willen ervaren. Het boek bevat beschrijvingen en details van 50 treinreizen over de hele wereld, van reisjes van enkele uren tot meerdaagse reizen, van budgetproof reizen met lokaal vervoer tot iconische luxe treinreizen.
Keywords: Duurzaam Reizen; Reizen; Toerisme; Treinreizen; Wereldreizen