Rotvakantie? - Kalengula, Catherine, ....-; Dewalle, Mahdi, 1980-; Van de Cruys, Luc, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Karim woont in de stad en dat vindt hij geweldig! Tijdens de vakantie lummelt hij wat rond op straat, hij beluistert muziek, hij kijkt naar televisie... Zijn moeder vindt dat maar niets. Daarom wil ze Karim tijdens de vakantie laten logeren op het platteland, ver weg van de stad. Dat is een echte ramp voor Karim! Zo'n saaie vakantie, zal hij dat wel overleven? Of is het leven op het platteland toch minder erg dan hij denkt?
AVI M6
Derde leerjaar
Genre: vakantieverhaal, platteland
Keywords: Leesboeken; Lager onderwijs