Vier vlekken - Itey, Véronique, ....-; Ollivier, Reina, ....-; Thome Frédéric, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Lola schrijft in haar schrift. Maar haar pen drupt. Nu zijn er vier grote inktvlekken op haar blad! Hoe lost ze dit op?
Leespas voor het 1e leerjaar - AVI E3 AVI E4
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer.
Keywords: Fantasie