Het geheim van Huug - Verdwaald - Falzar, ....-; Simoen, Jan, ....-; Evrard, David, ....- (Averbode : Averbode, 2023)
Strip: Verdwaald: de school is uit. Maar de bus zit vol! Dan wandelen Robbe en Bas maar naar huis. Komt dat wel goed?! Verhaal: Het geheim van Huug: Huug is nieuw in de klas. Hij praat niet. En hij wordt vaak rood. Komt hij uit een ander land? Of is hij echt een indiaan?
AVI-E3
Keywords: Leesboeken Lager Onderwijs