OCMW Zakboekje Databank : 2023 (Mechelen : Wolters Kluwer, 2023)
OCMW Zakboekje Databank brengt alle praktische informatie voor de OCMW's samen in handig pocketformaat. Met het zakboekje beschikt u meteen over alle actuele contactinformatie voor duizenden functionarissen en instellingen verbonden aan de OCMW's. Per OCMW ziet u in één oogopslag de samenstelling van de OCMW-raad, en vindt u meteen de centrale contactgegevens, de secreatris, financieel beheerder. U vindt tegelijk alle coördinaten voor de publieke diensten en contactpersonen makkelijk terug.
De enquête voor deze editie werd afgesloten op 12 februari 2023
Keywords: Zakboekje OCMW Databank