Sobotta; Atlas van de menselijke anatomie : Deel 1; Algemene anatomie en bewegingsapparaat - Paulsen, F., ....- (Houten : Bohn Stafleu van Loghum, 2018)
Bij de 5e druk van de Sobotta deel 1 – Algemene anatomie en bewegingsapparaat ligt de nadruk op de relevantie voor tentamens: · Nieuwe en inhoudelijk aangepaste afbeeldingen en tabellen als basis voor het begrip van anatomische structuren · Overzicht houden, de details van een preparaat herkennen en snel de anatomische verbanden kunnen begrijpen en verklaren - met de Sobotta-atlas lukt dat perfect · Dit naslagwerk blijft relevant: van het eerste tentamen tot en met de gehele werkzame periode als arts · Met behulp van de klassieke methode, met het preparaat als model voor de tekening, en door middel van de modernste bewerkingstechnieken geven de perfect vormgegeven, plastische Sobotta-illustraties de anatomie van het menselijk lichaam weer volgens de nieuwste inzichten · De Sobotta-atlas leidt u door de anatomie van het lichaam, van de grotere lichaamsgebieden tot de kleinste structuren.
Keywords: Anatomie; Menselijk Lichaam