Marketing voor doeners - Boone, An, ....-; Jans, Christof, ....-; Van der Kraan, Harold, ....- (Wommelgem : Van In/De Boeck, 2022)
Marketing voor doeners is een gloednieuw marketingboek dat zich in de eerste plaats richt op graduaatsstudenten, maar ook op iedereen die nood heeft aan meer marketinginzichten vanuit een zeer praktijkgerichte insteek. Het is het resultaat van de perfecte bundeling van de ervaring van de auteurs, die tegelijk lesgeven aan graduaatsstudenten (en professionele bachelors) én pal in het werkveld staan. Het boek wil vooral een breder inzicht geven in het vakgebied marketing: de 6 P's worden uitgediept, met oog voor de traditionele en digitale marketing, telkens toegepast op een product én een dienst. De 6 P's worden ook vertaald naar het marketingplan. Naast heel wat bruikbare tools die je als marketeer toegevoegde waarde bieden, reiken de auteurs kapstokken en kaders aan die direct toegepast worden op de praktijk: via twee grote cases die doorheen het hele boek lopen, en via talloze kleine cases en voorbeelden.
Keywords: Marketing