Scholen slim organiseren : anders werken met goesting - Van Acker, Tom, ....-; Demaertelaere, Yves, ....- (Leuven : LannooCampus, 2022)
Scholen slim organiseren pleit voor een nieuwe organisatiestructuur. De auteurs beschrijven dit veranderproces aan de hand van een handig stappenplan.
Keywords: Onderwijsvernieuwing