Over geld praat je wel : hoe word je tonnair en al het andere wat je altijd al had willen weten over je geldzaken - Kouters, Vincent, ....-; Corstius Brandt, Aaf, ....- (Amsterdam : Meulenhoff, 2023)
Een actueel, relevant, leuk én praktisch boek voor iedereen die met geldzaken aan de slag wil maar denkt: waar te beginnen? Vincent Kouters is voor een dubbeltje geboren en wil een euro worden. Vijf jaar geleden beleefde hij zijn financiële ontwaken en dat bleek leuker dan verwacht. Hij besloot tonnair te worden en dat is inmiddels gelukt. Naast de succesvolle podcast Over geld praat je niet met Aaf Brandt Corstius is er nu het boek Over geld praat je wel. Hoe haal je meer uit je geld en beheer je je geldzaken slimmer? Verdienen en uitgeven, sparen en besparen: welke gewoonten moet je afleren en welke moet je aanleren? Moet je naar een 'mannetje'? Wat is FIRE? Gaat iedereen aan de bitcoins? Durf je als freelancer wel te denken aan je pensioen? En hoe word je eigenlijk tonnair? Of je je nu zorgen maakt over spaargeld dat door de inflatie minder waard wordt, twijfelt om te beginnen met beleggen, je afvraagt hoe je als zzp'er je geldzaken goed beheert of ervan droomt om voor je pensioen te stoppen met werken: Over geld praat je wel helpt iedereen zijn doel te bereiken.
Keywords: Geldzaken