Immuun voor nepnieuws : een tegengif voor fake news en complottheorieën - Van der Linden, Sander, ....-; Van Kesteren, Alexander, ....- (Amsterdam : Spectrum, 2023)
In Immuun voor nepnieuws laat Sander van der Linden zien hoe we onszelf kunnen inenten tegen nepnieuws, hoe we ons kunnen verzetten tegen zogenaamde 'massa-overredingswapens' en hoe we feiten van fictie kunnen onderscheiden. Hij neemt ons mee in de psychologie achter complotdenken en bewapent ons met de elf antigenen die nodig zijn om verspreiding van nepnieuws voor eens en altijd te stoppen.
Foolproof: why we fall for misinformation and how to build immunity
Keywords: Nepnieuws