Professionele loopbaancoaching : praktijkboek voor het begeleiden van loopbaanvragen - Dols, Rozemarijn, ....-; Hiemink, Moniek, ....- ([Culemborg] : Van Duuren Management, 2022)
Professionele loopbaancoaching is een boek voor professionals die zich bezighouden met loopbaanvraagstukken. Deze herziene uitgave biedt niet alleen een geactualiseerd overzicht van de belangrijkste denkwijzen, methoden en technieken, maar ook veel praktische tips. Aan bod komen onderwerpen als keuzebegeleiding, competentiecoaching, levenscoaching, loopbaancounseling en coaching bij stress of burn-out. Daarmee biedt het boek een breed overzicht van mogelijke loopbaanvragen en is het een onmisbare gereedschapskist voor iedere loopbaancoach die zich wil professionaliseren en verdiepen!
Keywords: Loopbaanbegeleiding