Ik kies voor mijn talent : toolbox - Dewulf, Luk, ....-; Beschuyt, Peter, ....- (Tielt : Lannoo Campus, 2018)
Wat zijn jouw talenten? Hoe kun je ze herkennen? Hoe haal je meer uit je talenten? Waar komen je talenten helemaal tot hun recht? Talent is relationeel en ontwikkelt zich in de relatie met anderen. Deze volledig vernieuwde toolbox ondersteunt je om op zoek te gaan naar je eigen talenten en die van anderen. Zo kun je aan de slag gaan met jouw unieke talentenprofiel, zowel thuis als op het werk. Deze toolbox bestaat uit: een volledige set talentenkaarten, waarop je de beschrijving, de ideale context en een aantal hefboomvaardigheden bij jouw talenten kunt vinden; een begeleidend boekje met diepere inzichten, herkenbare voorbeelden en een verzameling van de meest inspirerende werkvormen.
Keywords: Talentmanagement