Eigenwijsjes : ... trek je eigen kaartje... en leer positief denken: coaching kaartjes. - De Bell, F., ....-; Van Beers, L., ....-; Westerkamp, B., ....- (Duivendrecht : Dubbelzes, 2014)
EigenWijsjes: coachingkaartjes leer positief denken. Leuke verrassende kaartenset voor kinderen van 6 tot 106. Ik kan het! Ik mag anders zijn! Ik zeg wat ik voel! ... Ontdek de kracht van het positief denken! Trek jouw persoonlijk EigenWijsje: jouw focus voor een speciaal moment, een dag of voor een hele week. De krachtige positieve zin geeft je meer zelfvertrouwen en is daarbij een steuntje in de rug. Het helpt je positief te denken, op een eigen en wijze manier! Meer informatie: www.eigenwijsjes.nl
Keywords: Identiteit