Ergovaardig : Deel 1 : Inventarisatie en analyse - Van Dijk, Koen, ....-; van Barschot, Karen, ....-; Derkx, Jolie, ....- (Amsterdam : Boom, 2022)
Ergovaardig – Deel 1 is een van de meest complete studieboeken voor (toekomstige) ergotherapeuten en verschijnt nu in een vierde, volledig herziene druk. In deze herziening is extra aandacht voor de meest recente ontwikkelingen in de gezondheidszorg, de ergotherapeutische beroepspraktijk en het onderwijs. De vaardigheden worden beschreven vanuit verschillend perspectief: cliëntgericht werken, 'evidence-based practice' en 'occupation-based' ergotherapie.
Keywords: Ergotherapie; Hulpverlening