Ergovaardig : Deel 2 : Uitvoeren van interventies - Van Dijk, Koen, ....-; van Barschot, Karen, ....-; Derkx, Jolie, ....- (Amsterdam : Boom, 2022)
Ergovaardig – Deel 2 vormt samen met het eerste deel een van de meest complete studiemethodes voor (toekomstige) ergotherapeuten. In deze vierde, volledig herziene druk is extra aandacht voor de meest recente ontwikkelingen in de gezondheidszorg, de ergotherapeutische beroepspraktijk en het onderwijs. De vaardigheden worden beschreven vanuit verschillend perspectief: cliëntgericht werken, 'evidence-based practice' en 'occupation-based' ergotherapie.
Keywords: Ergotherapie; Hulpverlening