Mette - De Bel, Marc, 1954- (Kalmthout : Pelckmans, 2022)
Als Mette, een Vlaamse boerendochter, in 1920 met haar vader en verstandelijk beperkte broer naar Amerika emigreert, verloopt niets volgens plan en lijkt de American Dream een nachtmerrie te worden.
Vanaf 12 jaar
Keywords: Historische verhalen; Secundair onderwijs